Environ- Ionzyme DF-Machine hoidot

Environ® yhdisti ensimmäisenä matalataajuisen ääniaallon ja pulsoivan sähkövirran ammattilaisten laitehoitoihin. Tämä teknologia mahdollistaa Environ®:in aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen sinne, missä iho niitä eniten tarvitsee – ja kestäviä tuloksia koko elämäksi.

Huomiothan, että jotta saisit Environ-hoidoista kaiken tehon irti on tärkeää, että käytät kotona Environ A-vitamiinivoidetta aamuin ja illoin. Käyttämällä A-vitamiinivoidetta päivittäin iho tervehtyy, ihon pintarakenne vahvistuu ja silottuu, ihon väri kirkastuu ja heleytyy, talintuotanto normalisoituu, ihon immuniteetti paranee ja ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden laatu paranee. Environ A-vitamiinivoidetta on saatavilla 5 eri voimakkuutta ja käyttö aloitetaan aina miedoimmasta tasosta ja siirryttään asteittan voimakkaampaan. A-vitamiinivoide sisältää myös suuren määrän iholle tärkeätä C-vitamiinia ja muita antioksidantteja. Kun ihoa hoidetaan kotona oikeanlaisella hoitovoiteella voidaan hoitolahoidoissa käyttää paljon tehokkaampia ja voimakkaampia hoitotuotteita jolloin ihon rakenne ja ulkonäkö paranee huomattavasti.

Electro-sonic Essential -hoidot

Hoidossa imeytettävä seerumi valitaan kasvojen tarpeiden mukaan:

Peptidit ja vitamiinit auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

Hyaluronihappo on sankariaine vähentämään kuivuuden aiheuttamia hienoja ryppyjä lisäten kosteutta ihon syvemmissä kerroksissa saaden ihon näyttämään kuulaan kostealta.

C-vitamiini täsmähoitona aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle ihon toimintoja säätelevillä ainesosilla, jotka kirkastavat ja tasoittavat epätasaista ihonväriä.

ESSENTIAL -HOIDOT 75 min

sis. alkupuhdistus, kaksoiskuorinta höyryn kanssa, hoitoseerumi, sono-/iontoforeesi, A-vitamiiniseerumi, Alginate Mask -erikoisnaamio + iontoforeesi

Huom! Mikäli asiakkaalla on Environin kotikäyttöön tarkoitettu mikroneulausrulla voidaan hoidossa käyttää sitä maksutta.

126 €

Essential 4 x sarjahoito

Hoidot 1-2 vkon välein.

4. kerta -50%

Environ Mikroneulaushoidot

Automaattisella mikroneulauskynällä tehtävä erittäin tehokas kasvohoito lisäämään ihon luontaista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Erinomainen hoito syviin uurteisiin ja juonteisiin, hormonikierron aiheuttamiin maksaläiskiin, couperosaan, suurentuneisiin ihohuokosiin ja arpiin. Hoito tehdään kasvoille ja kaulalle.

Automaattinen mikroneulauskynä rei’ittää ihon täysin kohtisuoraan jolloin se aiheuttaa vähemmän kipua verrattuna mikroneulausrullaan. Iho pyrkii korjaamaan aiheutuneet hallitut traumat lisäämällä solujen tuotantoa. Solujen tuotannon lähtiessä uudelleen käyntiin iho vahvistuu ja siitä tulee napakampi ja kiinteämpi. Neulauksen ansiosta ihoon syntyneiden ohuiden kanavien kautta tehoaineiden imeytyminen moninkertaistuu jolloin esim. maksaläiskien ja couperosan hoitoa voidaan tehostaa paikallisesti juuri niihin ongelmiin soveltuvilla hoitoaineilla ja näin ihon uusitumisprosessi nopeutuu. Yksittäispakatut ja kertakäyttöiset neulauspäät (12 neulaa) ovat hygieenisia. Säädettävä neulojen pituus mahdollistaa niin ohuen silmänympärysihon kuin syvempien arpienkin hoidon tehokkaasti ja paikallisesti. Pienellä mikroneulauskärjellä on helppo hoitaa niin nenänpielet kuin huultenrajakin erittäin tarkasti.

Suositellaan sarjahoitona sekä Environ A-vitamiinivoiteen käyttöä kotona. Huomioithan, että lopulliset hoitotulokset ovat nähtävissä jopa 6-12 kk sarjahoidon jälkeen.

Hoidon jälkeen:

  • Samana päivänä EI saunaa, kuumaa suihkua, poreammetta, uintia, hikoilua, meikkiä
  • Seuraavana päivänä EI saunaa, kuumaa suihkua
  • Seuraavan viikon aikana EI aurinkoa tai solariumia

Ihoon ei saisi koskea 6 h hoidon jälkeen ja suositeltavaa vaihtaa puhdas kasvopyyhe ja tyynyliina.

Iho saattaa hilseillä lievästi muutama päivä hoidon jälkeen eikä sitä saisi kuoria vaan antaa ihon uusiutua rauhassa.

Huom! UV-Säteily on haitallista hoidon jälkeen, joten iho suojattava vähintään viikon ajan korkeilla suojakertoimilla.

Esteet hoidolle:
tulehtunut iho, ekseema, psoriasis, aktiivinen rosacea eli ruusufinni tai perioraalidermatiitti eli suunympärysalueen ihottuma, ihosyöpä, kohollaan olevat luomet ja syylät (yksittäiset voidaan kiertää), vakava solaarikeratoosi, MAREVAN-lääkitys.

ENVIRON MIKRONEULAUSHOITO

Sis. alkupuhdistus, kevyt happokuorinta, peptidiseerumi, mikroneulaus, A & C -vitamiiniseerumi, Alginate Mask -erikoisnaamio + iontoforeesi, loppuvoide

Peptideillä ja vitamiineilla pakattu kasvohoito auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.

136 €

Environ Mikroneulaushoito 4 x sarjahoito

Hoidot 1-2 vkon välein.

4. kerta -50%

Environ Cool PeelÒ -hoidot

Ainutlaatuinen Environ Cool PeelÒ -kuorinta on Dr. Des Fernandesin kehittämä ei-invasiivinen menetelmä älykkääseen ihon uudistamiseen, tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Environin Cool Peel -happokuorinnat madaltavan ihon PH:ta, jolloin solut stimuloituvat vapauttamaan ihon omia kasvutekijöitä. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa tiiviimmän, terveemmän ja tasaisemman ihon. Cool Peel -happokuorintoja on useita ja se valitaan aina ihon tarpeiden mukaan.

Cool Peel hoidolla hoidetaan aknea, kuivaa ihoa, aurinkovaurioita, ihon velttoutta, puhdistetaan tukkeuttunutta ihoa, epätasaista ihonväriä, ikääntymisen merkkejä ja hienoja ryppyjä.

FLASH PEEL -KASVOHOITO 30 MIN

Tämä hoito ilman Environ Df-laitetta.

Sis. alkupuhdistus, Environ-happokuorinta, A-vitamiiniseerumi, loppuvoide.

45 €

COOL PEEL -KASVOHOITO 60 MIN

Tämä hoito ilman Environ Df-laitetta.

Sis. alkupuhdistus, höyrytys, Environ-happokuorinta, naamio (hartia- tai päähieronta), seerumi, loppuvoide

76 €

COOL PEELÒ -KASVOHOITO 60 MIN

Sis. alkupuhdistus, höyrytys, Environ-happokuorinta, A-vitamiiniseerumi, Alginate Mask -erikoisnaamio, seerumin imeytys iontoforeesilla, loppuvoide.

96 €

Cool PeelÓ 4 x sarjahoito

Hoidot 1 vkon välein.

4. kerta -50%

Anna Lotan – Pro Kasvohoidot

Anna Lotan Pro on israelilainen ammattikosmetiikkasarja jonka keskeiset ainesosat ovat biomimeettisia eli niissä on käytetty ainesosia, joita ihossa on luonnostaan ja joita iho sietää erittäin hyvin. Tuotteissa on mieto tuoksu, mutta hoidot on mahdollista tehdä myös täysin ilman lisättyjä hajusteita.

Kaikki Anna Lotan Pro kasvohoidot sisältävät niin hartia-, kasvo- kuin päähierontaa.

FIRST OF ALL -KOSTEUTTAVA KASVOHOITO 60 MIN

Sis. alkupuhdistus, Cold Hydration-tehokosteutus (hartiahieronta), kasvohieronta entsymaattisella kuorinnalla (kuorinnan tehostaminen happokuorinnalla), naamio(päähieronta), loppuvoiteet.

75 €

HEMMOTTELEVA KASVOHOITO 60 MIN

Sis. alkupuhdistus, kasvohieronta entsymaattisella kuorinnalla (kuorinta-aineen vaikutusajalla päähieronta), naamio (hartiahieronta), loppuvoiteet.

69 €

Muut kasvohoidot

IHONPUHDISTUS 60 min

Sis. kulmien siistiminen, alkupuhdistus, kuorinta + höyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kylmähoito(laite), loppuvoiteet

70 €

TIMANTTIKUORINTA -KASVOHOITO 60 min

Erittäin tehokas kuorinta kasvoille ja kaulalle. Erinomainen poistamaan pieniä mustapäitä jolloin vältytään komedoraudalla tehtävältä mekaaniselta ihonpuhdistukselta. EI POISTA ERITTÄIN PINTAKUIVASTA IHOSTA MUSTAPÄITÄ. EI SOVI ERITYISEN HERKÄLLE IHOLLE.

Tasoittaa epätasaista ihoa, silottaa ryppyjä, kirkastaa ihonsävyä. Hoitopään karkeus ja imuteho ovat säädettäviä, joten sopii myös herkälle iholle.

Sis. alkupuhdistus, timanttikuorinta, naamio (hartiaseudun hieronta), kuuma-kylmähoito, loppuvoiteet.

Kulmien siistimisen yhteydessä EI silmänympärysalueen kuorintaa.

Esteet hoidolle: Allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys.

70 €

RADIOFREKVENSSI + SONOFOREESI 75 min

Radiofrekvenssihoidolla nostetaan kudoksen lämpötila + 42 asteeseen jolloin solut alkavat muodostamaan lisää kollageenia ja elastiinia ja näin iho kiinteytyy. Lämpö kudoksissa parantaa verenkiertoa tehostaen kuona-aineiden poistumista. jolloin kasvojen turvotus laskee. Tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä, nasolabiaalipoimujen, huuliryppyjen ja kaulan alueen ryppyjen tasoittaja, ”hamsteripussien” ja roikkuvan kaulan ihon kiinteyttäjä.

Sonoforeesi eli matala ääniaalto saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tällä tavoin saadaan imeytettyä ihoon tehokkaasti toimivia seerumeita esim. hyaluronihappoa tai peptideitä

Sis. alkupuhdistus, maitohappokuorinta, radiofrekvenssihoito, tehoaineen imeytys sonoforeesilla, naamio (hartiaseudun hieronta), kylmähoito, loppuvoiteet.

Suositellaan sarjahoitona, jolloin hoidot 1 viikon välein ihosta riippuen.

Esteet hoidolle: sydämentahdistin, syöpä ja kasvaimet, sidekudossairaus Skelerodermia, ihosairaudet, tulehdustilat kehossa, silikonit tai metalliosat hoidettavalla alueella, raskaus, lähiaikoina suoritettu kavitaatiohoito, erittäin herkkä iho.

105 €

Radiofrekvenssi 4 x sarjahoito

Hoidot 1 viikon välein.

4. kerta -50%

YIN YOUR SKIN PRO

Yin Your Skin Pro hoito on Katja Kokon vain ihonhoidon ammattilaisille kehittelemä hoitokoulutus.

Kosmeetinen Gua Sha -hoito tehdään kasvoille, kaulalle, niskalle, decolletelle ja päänahalle erityisellä Bian-kivestä valmistetula Gua Sha kammalla sekä Jadekivilusikalla. Hoidossa yhdistyy tekniikat perinteisestä Gua Shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Kosmeettinen Gua Sha lisää ihon verenkiertoa, joka kirkastaa ihon väriä ja tuo iholle kuulautta. Hoidon lymfaattisen liikkeet lisäävät kuona-aineiden poistumista joka poistaa turvotusta ja saa aikaan hyödyllisiä vaikutuksia iho-ongelmien hoidossa. Sidekudoshieronta tuo kasvojen luustoa paremmin esille.

Esteitä hoidolle: Iho on pahasti tulehtunut. Ihoon laitetut täyteaineet. Veritulppa, valtimon pullistuma, valtimonkovettumatauti, syöpä, flunssa, kuume, tulehdussairaudet. Raskauden ensimmäiset 3 kk.

YIN YOUR SKIN PRO kosmeettinen GUA SHA -KASVOHOITO 90 min

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, Gua Sha hoito kasvoöljyllä, loppuvoide.

120 €

Sokeroinnit

Huom. Älä käytä kosteusvoidetta tai öljyä sokeroitavalle alueelle 24 h aiemmin.

Vältä saunomista, hikoilua, auringonottoa ja deodorantin käyttöä vuorokauden ajan sokeroinnin jälkeen. Kosteuta sokeroitua aluetta hyvin. Kuivaharjaa kuorintahanskoilla 2-3 kertaa viikossa.

Naisten sokeroinnit

Sääret

35 €

Kainalot

25 €

Bikini

25 €

Brassi

47 €

Käsivarret

25 €

Bikini + kainalot

36 €

Bikini + sääret

48 €

Bikini + kainalot + sääret

64 €

Brassi + kainalot

54 €

Brassi + sääret

68 €

Brassi + kainalot + sääret

78 €

Sääret + kainalot

45 €

Miesten sokeroinnit

Rinta

35 €

Selkä + Olkapäät + Hartiat

44 €

Rinta + Selkä + Olkapäät + Hartiat

75 €

SPA-vartalohoidot

TRANQUILLITY PRO-SLEEP 90 min

Ihana hoitorituaali vie hoidon jälkeiseen täydelliseen raukeuteen.

Tuoksu, Ääni, Kosketus. Seetripuun, appelsiininin, ruusun ja santelin eteeriset öljyt. Rauhoittava, hypnoottinen musiikki.

Lempeä hieronta, höyhenkevyet siveltimenvedot suurilla silkinpehmeillä siveltimillä.

90 €

Koko vartalon hemmotteluhoito 135 min

Sis. kuivaharjaus, kuumakivihieronta (90 min), hemmotteleva kasvohoito (30 min).

Esteet hoidolle: Raskaus, tulehtunut- tai rikkinäinen iho, tarttuva ihosairaus, kuume, flunssa, virtsatietulehdus

120 €

Kuumakivihieronta koko selkä + hartiat 60 min

Esteet hoidolle: Raskaus, tulehtunut- tai rikkinäinen iho, tarttuva ihosairaus, kuume, flunssa, virtsatietulehdus

55 €

Kuumakivihieronta koko vartalolle 90 min

Lämpimillä basalttikivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvärentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hoito. Klassisella hieronnalla täydennettynä hoito tuo kokonaisvaltaisen rentoutumisen tunteen.

Esteet hoidolle: Raskaus, tulehtunut- tai rikkinäinen iho, tarttuva ihosairaus, kuume, flunssa, virtsatietulehdus

80 €

Hemmotteleva kasvohoito kuumakivihieronnan yhteydessä 30 min

30 €

Kuivaharjaus kuumakivihieronnan (90min) yhteydessä

Poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

10 €

Ripset ja kulmat

Tulethan ripsien käsittelyihin ilman ripsiväriä. Ikäraja 16 vuotta.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Sis. kulmien muotoilu (kasvohoidon yhteydessä 15 €)

29 €

Ripsien kestovärjäys

(kasvohoidon yhteydessä 12 €)

21 €

Ripsien kestotaivutus ja värjäys + kulmien muotoilu ja värjäys

Kestotaivutus taivuttaa ripsesi kuin olisit käyttänyt ripsientaivutinta. Taivutuksen kesto on yksilöllinen noin 8-12 vkoa.

Huom! Ripsiä ei saa kastella 24 h käsittelyn jälkeen.

75 €

Ripsien kestotaivutus + värjäys

Kestotaivutus taivuttaa ripsesi kuin olisit käyttänyt ripsientaivutinta. Taivutuksen kesto on yksilöllinen noin 8-12 vkoa.

Huom! Ripsiä ei saa kastella 24 h käsittelyn jälkeen.

70 €

Ripsien kestotaivutus (EI värjäystä)

Kestotaivutus taivuttaa ripsesi kuin olisit käyttänyt ripsientaivutinta. Taivutuksen kesto on yksilöllinen noin 8-12 vkoa.

Huom! Ripsiä ei saa kastella 24 h käsittelyn jälkeen.

65 €

Kulmien kestovärjäys

Sis. kulmien muotoilu (kasvohoidon yhteydessä 10 €).

19 €

Kestolakkaukset kynsiin

Kynsien kestolakkaus – yksivärinen

Vanhan kestolakkauksen poisto + 10 €

29 €

Kynsien kestolakkaus – ranskalainen

Vanhan kestolakkauksen poisto + 10 €

34 €

Varpaankynsien KESTOlakkaus 30 min

Sis. kynsien sekä kynsinauhojen siistiminen, kestolakkaus, hoitovoide.

45 €

Kestolakkauksen poisto kotona:

Viilaa lakan pinta himmeäksi. Leikkaa vanulappu neljään osaan. Kasta vanulappu ASETONIPITOISEEN kynsilakanpoistoaineeseen ja paina kynnen päälle. Kiedo folioliuska sormen ympärille ja anna vaikuttaa n. 15 min. Vaikutusajan jälkeen raaputa pois hellästi esim. appelsiinipuutikulla.

Mikäli lakka ei lähde helposti, lisää vaikutusaikaa muutama minuutti kerrallaan.

Lasten ja nuorten hoidot

AKNEIHON KONSULTAATIO 30 min

Katsotaan ihon kunto ja tehdään kotihoito- ja hoitolahoitosuunnitelma. Kotihoitotuotteiksi valitaan Environ ihonhoitotuotteet, muita ihonhoitotuotteita ei saisi kotona käyttää. Hoitolahoidot ovat 1-2 vkon välein tehtäviä max 30 min pituisia hoitoja. Yhden hoitokerran hinta 25 €. Konsultaatio ei sido tuotteisiin tai hoitohin.

0 €

AKNEIHON HOITO 15 MIN

Huom! Hoitoon tultava ILMAN meikkiä!
Imeytetään sonoforeesilla (matalataajuinen ääniaalto) Retinolia. Hoito edellyttää Environ tuotepaketin ostamista (sis.3-4 tuotetta)

25 €

Nuoren Ihonpuhdistus (alle 20 v.) 45 min

Tämä hoito, kun mustapäitä ei ole kovin paljon.

Sis. alkupuhdistus, salisyylihappokuorinta+höyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kylmähoito(laite), loppuvoide, ihonhoidon ohjaus ja tuotesuositus.

45 €

Nuoren Ihonpuhdistus (alle 20 v.) 60 min

Sis. alkupuhdistus, salisyylihappokuorinta+höyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kylmähoito(laite), loppuvoide, ihonhoidon ohjaus ja tuotesuositus.

60 €

Nuoren kosteuttava kasvohoito 60 min

60 €

LAPSEN JA NUOREN HEMMOTTELUHOITO (12-18 v.) 45 min

Hoito alkaa selän kuumakivihieronnalla ja jatkuu hemmottelevalla kasvohoidolla.

50 €

LAPSEN HEMMOTTELEVA KASVOHOITO (5-15 v) 30 min

Hellävarainen ja hemmotteleva kasvohoito.

30 €

LAPSEN KUUMAKIVIHIERONTA (5-15 v.) 30 MIN

Lämpöisillä basalttikivillä tehtävä kevyt hieronta lämmintä vartaloöljyä käyttäen.

30 €

LAPSEN MANIKYYRI (5-15 v.) 30 MIN

Kynsien viilaus ja lakkaus.

20 €