Kuivat ja kylmät kelit ja ihosi tarvitsee jotain extraa? Anna Lotan Prolla on ta

Kuivat ja kylmät kelit ja ihosi tarvitsee jotain extraa? Anna Lotan Prolla on tarjota kaksi erilaista kasvoöljyä. Näistä ensimmäinen on hieman kuivaöljymäinen ja jälkimmäinen on erityisen öljyinen. Muistathan lisätä kasvoöljyn alle AINA joko kosteuttavan kasvoveden tai kasvoseerumin.

Moringol, 56,50€

Moringan siemenöljy, jossa on runsaaasti ihonhoidollisia hyötyjä, on tämän öljypohjaisen hoitotiivisteen sydän. Muut öljykomponentit on valittu biomimeettisesti eli ne muistuttavat ihon omaa luonnollista lipidikerrosta. Näitä öljyjä ovat muun muassa: phytosterolit ja oliiviöljyn skvalaani. Lisäksi Moringa öljyä on täydennetty korkealuokkaisilla liuotteettomilla vahvoilla CO2-uutteilla, joita on saatu kurkuman juuresta, kehäkukasta ja siperian tyrnimarjasta. Nämä uutteet suojaavat, rauhoittavat ja antavat vitamiineja koostumukseen.

Ester C Serum, 73€

Silkinpehmeä, läpinäkyvä öljyseerumi, joka toimii kuljettimena öljyliukoiselle, aktiiviselle C-vitamiinille (Ascorbyl Tetraisopalmitate). Tämä C-vitamiinin muoto vapautuu iholle vähitellen. C-vitamiini on tehokas antioksidanttivitamiini ja se kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote sisältää myös E- ja A-vitamiinia jotka ovat tehokkaita antioksidantteja suojaamaan ihoa ulkoisilta rasituksilta.

Vinkki1: Jos joudut heti herättyäsi esim. ulkoiluttamaan koirasi pese ja rasvaa kasvosi vasta ulkoilun jälkeen. Ihon pinnalle yön aikana noussut tali suojaa ihoasi ulkoilun ajan. Vasta pestyt kasvot paleltuvat erityisen herkästi.

Vinkki2: Talvi-ihoa kannattaa suojata öljyisillä tuotteilla. Öljy sitoo ihossa olevan kosteuden paremmin eikä päästä kosteutta haihtumaan (muistathan lisätä öljyn alle jokin kosteuttava tuote esim. kosteuttava kasvovesi).

Vinkki3: Mikäli ihosi on taipuvainen tukkeutumille valitse öljytuotteesi niin, että sen raaka-aineet muistuttavat ihon omaa talia.

#ihonhoitokotona #kasvoöljy #talviiho #talviihonhoito #annalotanpro #annalotanprofinland #hattula #kauneusstudiovalkyrie