Meinaako ihon kuorinta unohtua?

Meinaako ihon kuorinta unohtua vai eikö millään vain jaksaisi (on muuten todella tärkeä osa ihonhoitoa 😅). Tässä kaksi näppärää vaihtoehtoa Anna Lotan Prolta.

Aha Renewal Boost, 35,50 €

Täyteläinen ja perusteellisesti puhdistava puhdistusvaahto. Puhdistavat hellävaraiset ainesosat on johdettu maissista, kookoksesta ja oliiviöljystä. Maitohappo auttaa kuolleita ihosoluja irtoamaan ja edesauttaa ihon uusiutumista. Vihreä tee -uute toimii antioksidanttina suojaten luonnollisia ainesosia vapailta radikaaleilta. Huuhtelun jälkeen iho jää sileäksi ja samettisen pehmeäksi.

Vinkki1: Käytä kainalopesuun joko päivittäin tai muutaman kerran viikossa. Erinomainen erityisesti kainalosokeroinnissa kävijälle kainaloiden kuorintaan.

Vinkki2: Tärkeä meno illalla, mutta iho näyttää samealta. Pese kasvot aamulla tällä puhdistusvaahdolla niin iho kirkastuu ja meikki näyttää upealta.

Aha Gel 10,40 €

Tämän vesipohjaisen AHA-geelin kuorivina ainesosina on maitohappo ja glykolihappo. Geeli on täydennetty laadukkailla kosteuttajilla (hyaluronihappo, sodium PCA, kurkku-uute ja urea), jotka parantavat ihon sietokykyä käytön aikana ja minimoivat kihelmöintiä, joka usein liittyy AHA-pohjaisten tuotteiden käyttöön.

Vinkki1: Lisää minkä tahansa voiteen päälle yöksi 1-3x viikossa.

Vinkki2: Käytä näppyläisiin käsivarsiin (Keratosis Pilaris). Anna imeytyä hetki ja lisää ihovoide tai -öljy.

Vinkki3: Kuivat ja koppurat kantapäät. Levitä kerros kantapäihin ja lisää paksu jalkavoide päälle. Tehosta imeytymistä laittamalla kelmu tai muovipussi jalkoihin villasukkien alle ja anna vaikuttaa 15 min. Älä huuhtele pois.