Nämä kaksi tuotetta yhdessä sopivat lapsen, nuoren ja aikuisen iholle.

Nämä kaksi tuotetta yhdessä sopivat lapsen, nuoren ja aikuisen iholle. Kun et haluaisi ostaa miljoonaa purkkia tai et tiedä mitkä tuotteet sopivat pojalle, tyttärelle, miehelle tai itsellesi. Silloin tämä on se setti.

Aivan mahtavat tuotteet myös silloin, kun ihossa on seuraavanlaisia ongelmia, kuten: atooppinen iho, ruusufinni, akne.

Derma-Lac Lotion, kasvoille ja vartalolle 63,50 €

Derma-Lac Lotion on kevyt maitohappopohjainen vartaloneste, joka sisältää keskivahvan pitoisuuden turvallisia ja hellävaraisia AHA-happoja. Tuote on säilöntäaineeton ja miedosti tuoksuva.

A,C & € E Body Oil, kasvoille ja vartalolle 68,50 €

Vitamin A, C & E Oil on erittäin hieno ja kevyt kasvo- ja vartaloöljy. Sisältää ihon kunnon kannalta tärkeimmät vitamiinit.

Vinkki1: Tiputa kämmenelle muutama tippa molempia, sekoita ja lisää kasvoille.

Vinkki2: Olet lähdössä reissuun, muttet jaksa kantaa ”sataa eri pulloa” mukanasi. Saat hoidettua kasvot ja vartalon näiden kahden tuotteen avulla. Kasvoöljyn kuivaöljymäisyyden ansiosta meikin levitys onnistuu myös hyvin.

Vinkki3: Kerastosis Pilaris eli pientä kovaa näppylää käsivarsissa, mahdollisesti ylätakareisissä ja kasvoissa. Lisää molempia tuotteita aina peseytymisen jälkeen vielä hieman kostealle iholle. Voit tehostaa kuorintaa kyseisille alueille kuivakuorintakintailla joko suihkussa tai saunassa 1-2 x vkossa.

Vinkki4:”Laiskan” ihonhoitajan must have tuotteet. Derma-Lac Lotion sisältämä maitohappo kosteuttaa, kuorii ja toimii kasvoveden korvaajana. A,C & E Oil sisältää iholle tärkeimmät vitamiinit ja antioksidantit.

Vinkki5: Rakastat vartalovoiteesi tuoksua, mutta se ei kosteuta tarpeeksi. Lisää tätä duoa voiteesi joukkoon niin kosteutus on taattu.

P.S. Hoitolan tädin sääret eivät ole ”pölisseet” vuosiin kuivaa ihoa tämän duon avulla, edes talvella 😊

#environskincare #environsuomi #helppoihonhoito #ihonhoitokotona #avitamiini #ahahappo #hattula #kauneusstudiovalkyrie