Oletko kokeillut kasvolymfaa?

Oletko kokeillut kasvolymfaa?

Ihmisen elimistö sisältää verenkiertojärjestelmän lisäksi imunestejärjestelmän. Imunestejärjestelmän tehtävänä on kuljettaa kehossa olevia nesteitä, kuona- ja rakennusaineita sekä puolustaa kehoa bakteereilta ja viruksilta. Joskus imunestekierto hidastuu esim. työasento, jumittavat hartiat, bruksismi, liikunnan puute, tulehdukset, tapaturmat, leikkaukset, kiristävät vaatteet, sairaudet ja imusuoniston synnynnäinen vajaatoiminta.

Mitä lymfaterapia tekee:
Imunestekiertoa voidaan vilkastuttaa lymfahieronnalla. Lymfahoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksisa, vähentää ja ennaltaehkäisee turvotusta, sekä parantaa ihon väriä. Lymfahoidolla saadaan lymfanesteitä liikkumaan ripeämmin imusolmukkeisiin, jotka puhdistavat nesteitä ja palauttavat hyvät aineet takaisin verenkiertoon. Hyvin virtaava lymfa auttaa ihoa myös puhdistumaan epäpuhtauksista. Toimiva lymfakierto on erittäin tärkeä ihmisen terveyden kannalta.

Millaista lymfaterapia on:
Lymfaterapia on kevyttä, pumppaavaa hierontaa. Hoito on erittäin rentouttavaa, jopa nukuttavaa.

Kenelle lymfaterapia ei sovi: Akuutit infektiot (esim. flunssa, virtsatietulehdus, huuliherpes), pahanlaatuiset kasvaimet joiden hoito on vielä kesken, laskimoveritulppa.

Kasvolymfa voidaan tehdä omana hoitonaan tai lisätä minkä tahansa kasvohoidon yhteyteen.

#kasvolymfa #lymfaterapia #rentoutus #hattula #kauneusstudiovalkyrie